Välkommen!

Italienska viner är vår passion. Med oss kan du upptäcka stora viner från små gårdar i några av Italiens finaste vindistrikt, både hemma vid middagsbordet och på plats i Italien.

A presto!
Claudio & Emma

Att resa och besöka italienska vingårdar är vår passion. Efter något år började vänner följa med och sedan vänners vänner. Då insåg vi att det var dags att omvandla passionen till en verksamhet.

Idag ordnar vi vinresor till Valpolicella, Langhe och Toscana. 10-14 maj är det dags för vårens resa till Langhe, där vi provar fantastiska arneis-, barbera- och nebbioloviner. Och njuter av vackra vyer i ett förhoppningsvis försommrigt Piemonte! Vi åker från Stockholm med maximalt 14 gäster och är med hela vägen. Claudio, som på äldre dagar läst sommelierutbildning, guidar oss runt.

Vinbutiken

I vår vinbutik hittar du utvalda viner från små familjeägda gårdar i Italien. Vinerna är noga utvalda och du får dem levererade hem till dörren. Besök butiken.

Vinresor

På våra vinresor besöker vi passionerade vinproducenter som låter oss komma in bakom kulisserna. God mat och många vinupplevelser utlovas.
Läs om resorna.

Senaste nytt