Vinresa till Toscana

Toscana var ett nytt resmål för hösten 2020 och som många ville åka till. Tyvärr blev resorna dit inställda på grund av COVID19. Vi tar nya tag och hoppas vi kan resa dit hösten 2021.

Toscana är en av Italiens mest klassiska och älskade vinregioner. Här får vi uppleva god mat, fina viner och en härligt avslappnande miljö.

San Gimignano – medeltidsby som vi besöker.

Toscana är hemregionen för Sangiovese-druvan, som idag är den mest odlade druvan i Italien. Här tar vi oss bakom kulisserna till mindre producenter för att provsmaka klassiska Chianti-viner, men också uppleva Brunello di Montalcino och Vino Nobile di Montepulciano.

Agriturismo – där kommer vi bo mitt bland vinfälten.

Resan till Toscana kommer att vara onsdag-söndag och precis som övriga resor med oss inkluderar vi flyg, boende, vinprovningar, lunch och middagar i priset.

Paketresa där allt ingår

När du reser med oss får du följande inkluderat i priset: 

Resorna till Toscana kommer tidigast äga rum hösten 2021. Exakt datum och pris kommer att presenteras på hemsidan när den rådande situationen ändrats och vi kan börja planera för nya resor.

Det kommer finnas endast 14 platser per resa. Är du intresserad av att följa med kan du skicka en intresseanmälan så får du förhandsinformation om datum för resan och annan info. Mejla oss på claudio@vinitalia.se så hör vi av oss!