Langhe,  Resor

Nu släpper vi vårens resa – premiär för Langhe!

IMG_2779

Helgen som gick var vi på kortvisit i Italien. Trots lite gråmulna dagar fick vi en enorm energiboost och satte oss genast när vi kom hem och spikade detaljerna för vårens vinresa. Denna gång styr vi kosan mot ett nytt vindistrikt; Langhe. Mest känt är Langhe för de fantastiska Barolovinerna, men Nebbiolon och Barbarescon har nog inte heller gått obemärkt förbi.

Vi har gjort två rek-resor till området sedan tidigare och är otroligt glada att nu kunna sätta samman ett program där ni kommer att få uppleva vackra miljöer, god mat och fantastiska viner.

Vi kommer att bo i Barolo-området, i den lilla byn Castiglione Falletto. En fördel med området är att byarna här ligger så nära varandra att det faktiskt är promenadavstånd om man vill. Det kan vara skönt att kombinera den goda maten och vinerna med en lagom flåsig promenad genom vinodlingarna.

Vi har valt att göra denna resa en dag längre än de tidigare resorna, men fått desto bättre flygtider. Det innebär att vi flyger vid lunchtid på onsdagen och kommer hem på söndagen vid 16-tiden. Inga sena kvällsavgångar, alltså!

Vi hoppas att ni vill följa med oss på denna resa!

Kram

Emma & Claudio

Älskar god mat, goda viner och Italien. Driver Vinitalia tillsammans med sambon Claudio.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *